4 hizmet ayı
TikTok'ta Tanıtım nedir?
Tanıtım, içeriğinizi genellikle reklam şeklinde tanıtarak TikTok gönderilerinizin etkileşimini ve görünürlüğünü artırmanıza yardımcı olabilen bir reklam aracıdır.
Tanıtım ile kampanyanızla ilgili olarak aşağıdakiler gibi bilgileri izleyebilirsiniz:
• Etkileşim verileri: Gönderi ve profil görüntülemelerinin, yeni takipçilerin, beğenilerin, yorumların, web sitenizin aldığı tıklamaların ve diğer birçok işlemin sayısı.
• Kitle detayları: Cinsiyet, yaş, bölge ve daha fazlası.
• Gönderi durumu: Tanıttığınız gönderinin durumu (inceleme bekliyor, aktif, duraklatıldı veya reddedildi) ve kampanyanızın uzunluğu.
• Maliyet: Kampanya için harcadığınız tutar.
Tanıtım kullanımı hakkında bilmeniz gerekenler:
• Tanıtım, TikTok Reklam Yöneticisi'ne entegre edilebilir. Tanıtım ve TikTok Reklam Yöneticisi'ni entegre etme hakkında daha fazla yardım için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için lütfen giriş yapın ve tepki veya yorum bırakın.
Giriş yap veya üye ol.
'ni ziyaret edin.• Tanıtım yalnızca içeriğinizin TikTok'taki görünürlüğünü artırır. Kitlenizle bağ kuran içerikler oluşturma konusunda daha fazla bilgi edinmek için
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için lütfen giriş yapın ve tepki veya yorum bırakın.
Giriş yap veya üye ol.
'ni ziyaret edin.
Giriş yap veya üye ol.
'nde Tanıtım hakkında daha fazla bilgi edinin.